Biljetter

BILJETTER

På Gästriklands Idrottsgala kan alla vara med och hylla våra lokala utövare, ledare och eldsjälar! Det finns tre olika biljettkategorier: föreningsbiljetter, läktarbiljetter och företagsbiljetter. Förutom prisutdelningar så bjuds det på en fantastisk show av både lokala och nationella artister. Nästa gala hålls i Göransson Arena den 11 april 2019.

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna kostar 425 kronor och riktar sig till dig som är utövare på junior-/seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. I föreningsbiljetten ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

Det är varje förening som själv ansvarar för att ta emot intresseanmälningar och betalning för biljetter. Ni lägger sedan en beställning senast den 31 mars 2019. Därefter skickas biljetterna samt en faktura till er förening för antalet sålda biljetter. Köp föreningsbiljetter

Rekommenderad ålder för föreningsbiljetter är 15 år. 

Läktarbiljetter

Upplev galashowen med uppträdanden och prisutdelningar från läktaren.
Läktarbiljetterna kostar 100 kr och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller
företagsbiljett. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris
eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Eller så vill ni bara
se en härlig show där vi hyllar distriktets fantastiska idrottare, ledare och eldsjälar!
Läktarbiljetterna går att köpa till och med den 11 april 2019. Det är ingen åldersgräns på biljetterna, men  det finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån. Köp läktarbiljett

Företagsbiljetter

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! I företagsbiljetter ingår förmingel, garderob, trerätters middag, middagsunderhållning, galashow och efterfest. Ta chansen att mingla och nätverka med närmare 1000 representanter från flera av Gästriklands föreningar och företag. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket eller enskilda biljetter. Läs mer om de olika partnerpaketen

Åldergräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på junior- och seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda läktarbiljetter finns för försäljning. Köp biljetter genom att ringa Göransson Arenas reception på 026-24 13 81. 

Bussar

Evenemangsbussar kommer att gå från nedan platser och måste bokas i förväg. Mer exakta avgångstider kommer närmare evenemanget. Buss bokas senast 5 april och kostar endast 50 kr t o r oavsett avreseort. Boka buss

 • Hofors - Storvik - Kungsgården
  • Busstation Hofors
  • Hpl Centralvägen, Storvik
  • Hpl Coop Kungsgården
 • Ockelbo - Järbo - Jäderfors
  • Jvst Ockelbo
  • Kiosken Järbo
  • Jäderfors Pizzeria
 • Gävle - Valbo
  • Resecentrum Gävle
  • Hpl Centrum Valbo

Bussarna lämnar arenan igen klockan 23.30.

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Kostnad ca 5 000 kr. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer om idrottsgalan