Biljetter

BILJETTER

På Gästriklands Idrottsgala kan alla vara med och hylla våra lokala utövare, ledare och eldsjälar! Det finns tre olika biljettkategorier: föreningsbiljetter, läktarbiljetter och företagsbiljetter.

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna kostar 425 kronor och riktar sig till dig som är utövare på junior-/seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. I föreningsbiljetten ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

Det är varje förening som själv ansvarar för att ta emot intresseanmälningar och betalning för biljetter. Ni lägger sedan en beställning till anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se senast den 31 mars. Därefter skickas biljetterna samt en faktura till er förening för antalet sålda biljetter.

Rekommenderad ålder för föreningsbiljetter är 15 år. 

Läktarbiljetter

En läktarbiljett kostar 100 kronor och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller företagsbiljett. Vi rekommenderar att föreningsmedlemmar som inte är utövare på seniornivå, ledare eller på annat sätt arbetar med idrott köper läktarbiljetter. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Då är dessa biljetter för er! Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån. Köp läktarbiljett

Företagsbiljetter

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! I företagsbiljetter ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest. Ta chansen och mingla och nätverka med flera av Gästriklands föreningar och företag. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket eller enskilda biljetter. Läs mer om de olika partnerpaketen

Åldergräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda biljetter finns för försäljning. Köp biljetter genom att ringa Göransson Arenas reception på 026-24 13 81. 

Bussar

Det kommer att gå evenemangsbussar från Gävle, Ockelbo och Hofors. Mer information kommer.

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mer om idrottsgalan