Biljetter

BILJETTER

På Gästriklands Idrottsgala kan alla vara med och hylla våra lokala utövare, ledare och eldsjälar! Det finns tre olika biljettkategorier: föreningsbiljetter, läktarbiljetter och företagsbiljetter. Förutom prisutdelningar så bjuds det på en fantastisk show av både lokala och nationella artister. 

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna riktar sig till dig som är utövare på seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. Villkoret för att får köpa en föreningsbiljett är att du är en aktiv medlem i en förening. Biljetterna kostar 495 kr inkl. moms och då ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

Rekommenderad ålder för föreningsbiljetter är 15 år. 

Läktarbiljetter

Upplev galashowen med uppträdanden och prisutdelningar från läktaren.
Läktarbiljetterna kostar 100 kr och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller
företagsbiljett. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris
eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Eller så vill ni bara
se en härlig show där vi hyllar distriktets fantastiska idrottare, ledare och eldsjälar!

Det är ingen åldersgräns på biljetterna, men  det finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån. 

Företagsbiljetter

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! I företagsbiljetter ingår förmingel, garderob, trerätters middag, middagsunderhållning, galashow och efterfest. Ta chansen att mingla och nätverka med närmare 1000 representanter från flera av Gästriklands föreningar och företag. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket eller enskilda biljetter. Läs mer om de olika partnerpaketen

Åldersgräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på junior- och seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda läktarbiljetter finns för försäljning.

Bussar

Evenemangsbussar går från Hofors – Storvik – Kungsgården, Ockelbo – Järbo – Jäderfors samt Gävle – Valbo. 

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Kostnad ca 5 000 kr. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Mer om idrottsgalan