Biljetter

BILJETTER

På Gästriklands Idrottsgala kan alla vara med och hylla våra lokala utövare, ledare och eldsjälar! Det finns tre olika biljettkategorier: föreningsbiljetter, läktarbiljetter och företagsbiljetter. Förutom prisutdelningar så bjuds det på en fantastisk show av både lokala och nationella artister. Nästa gala hålls i Göransson Arena den 7 maj 2020.

 
Utifrån rekommendation av Folkhälsomyndigheten tog regeringen den 11 mars beslutet att inte tillåta publika evenemang och sammankomster med fler än 500 personer för att förhindra spridningen av coronaviruset i Sverige. Våra besökares och medarbetares trygghet och hälsa är alltid vår högsta prioritet och därför har styrgruppen för Gästriklands Idrottsgala beslutat att ställa in årets gala som var planerad att äga rum den 7 maj. De priser som skulle delats ut för idrottsåret 2019 kommer istället att delas ut under 2021 års gala. Det innebär att galan 2021 kommer att bli en fantastisk dubbelgala. Hoppas vi ses då!
 
Återbetalning av biljetter
Inga fakturor för beställda biljetter har skickats ut. Du som köpt läktarbiljett kommer att återbetalas för dessa. Återbetalningen från Tickster sker automatiskt inom ca 10 dagar. Då de har hög belastning just nu kan återbetalning ta några extra dagar. Hör av dig till Tickster på support@tickster.com eller 0771-477070 om du inte fått tillbaka dina pengar inom ca 3 veckor.
 
Ett stort tack
Styrgruppen vill rikta ett stort tack till alla partners och alla som på något sätt deltagit i arbetet med årets gala. Nu hjälps vi åt att stoppa spridningen av coronaviruset och tar nya tag med galan nästa år.
 

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna kostar 425 kronor (inkl. moms) och riktar sig till dig som är utövare på junior-/seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. I föreningsbiljetten ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

Det är varje förening som själv ansvarar för att ta emot intresseanmälningar och betalning för biljetter. Ni lägger sedan en beställning senast den 30 april 2020. Därefter skickas biljetterna samt en faktura till er förening för antalet sålda biljetter. 

Rekommenderad ålder för föreningsbiljetter är 15 år. 

Läktarbiljetter

Upplev galashowen med uppträdanden och prisutdelningar från läktaren.
Läktarbiljetterna kostar 100 kr och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller
företagsbiljett. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris
eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Eller så vill ni bara
se en härlig show där vi hyllar distriktets fantastiska idrottare, ledare och eldsjälar!
Läktarbiljetterna går att köpa till och med den 7 maj 2020. Det är ingen åldersgräns på biljetterna, men  det finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån. 

Företagsbiljetter

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! I företagsbiljetter ingår förmingel, garderob, trerätters middag, middagsunderhållning, galashow och efterfest. Ta chansen att mingla och nätverka med närmare 1000 representanter från flera av Gästriklands föreningar och företag. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket eller enskilda biljetter. Boka senast den 30 april. Läs mer om de olika partnerpaketen

Dryckesbiljetter

 • Mousserande/vin/öl/alkoholfri öl eller vin, 70 kr (1 flaska vin = 5 dryckesbiljetter)
 • Alkoholfritt, 20 kr
 • Alkoholfri drink, 80 kr
 • Drink,110 kr

Dryckesbiljetter beställs i samband med bokning alternativt genom att skicka ett mail till projektledare Vencke Yaman på vencke.yaman@goranssonarena.se senast den 30 april.

Dryckesbiljetterna placeras ut vid ert bord. Ni som har förköpta dryckesbiljetter kan lämna dem till serveringspersonalen och bli serverad till bords. Har du inte dryckesbiljetter köper du din dryck i baren. I baren gäller endast kortbetalning.

Åldersgräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på junior- och seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda läktarbiljetter finns för försäljning. Köp biljetter genom att ringa Göransson Arenas reception på 026-24 13 81. 

Bussar

Evenemangsbussar kommer att gå från nedan platser och måste bokas i förväg. Mer exakta avgångstider kommer närmare evenemanget. Buss kostar endast 50 kr t o r oavsett avreseort. Boka buss senast 30 april kl. 12.

  • Hofors – Storvik – Kungsgården
   • Busstation Hofors, kl. 16.15
   • Hpl Centralvägen, Storvik, kl. 16.30
   • Hpl Ekens Backe, Kungsgården, kl. 16.40
  • Ockelbo – Järbo – Jäderfors
   • Jvst Ockelbo, kl. 16.00
   • Kiosken Järbo, kl. 16.25
   • Jäderfors Pizzeria, kl. 16.40
  • Gävle – Valbo
   • Resecentrum Gävle, kl. 16.30
   • Hpl Centrum Valbo, kl. 16.45

Bussarna avgår ca 30 minuter efter att galashowen avslutats. 

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Kostnad ca 5 000 kr. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn