Om galan

OM GÄSTRIKLANDS IDROTTSGALA

På Gästriklands idrottsgala uppmärksammas och hyllas utövare, ledare, eldsjälar och prestationer som håller vårt idrotts- och föreningsliv i gång. 2018 hålls galan i Göransson Arena i Sandviken.

Den 12 april är det dags för Gästriklands Idrottsgala – en kväll där vi hyllar våra egna utövare och eldsjälar inom idrotten. På scenen varvas prisutdelningar med en fantastisk show, allt under ledning av kvällens två konferencierer; Rickard Olsson och Frida Nordstrand. På golvet sitter flera av distriktets idrottsprofiler från förr och nu tillsammans med representanter och medlemmar från det lokala näringslivet och föreningslivet.

Galan arrangeras av Göransson Arena, Arbetarbladet och Gefle Dagblad samt de fyra kommunerna Sandviken, Gävle, Ockelbo och Hofors. Viktiga samarbetspartners är också Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg.

Kvällens program

  • 16.30 Dörrarna öppnar för middagsgäster
  • 16.30 Mingel i förrummet
  • 17.30 Gästerna visas till sina bord
  • 18.00 Middag med underhållning
  • 19.30 Insläpp för läktarbiljetter
  • 20.00 Galashow med prisutdelningar inleds
  • 22.30 Galashow avslutas
  • 22.30 Efterfest med DJ (Enbart för middagsgäster. Åldersgräns 18 år)
  • 01.00 Arenan stänger. Tack för den här gången!

Åldersgräns

Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

På efterfesten är åldersgränsen 18 år.

Funktionshinder eller rullstolsburen

För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda biljetter finns för försäljning. Köp biljetter genom att ringa Göransson Arenas reception på 026-24 13 81. 

Parkering

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Buss kommer att gå från Ockelbo, Hofors och Gävle. Läs mer under nedan rubrik.

Bussar

Det kommer att gå evenemangsbussar från Gävle, Ockelbo och Hofors. Mer information kommer.

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

Livesändning

Galan kommer att livesändas via Mittmedias egna digitala kanaler, arbetarbladet.se och gd.se.

Facebook
Twitter
LinkedIn